Shift It

Shift It voor Mac

Beheer geopende vensters in Mac OS X

Shift Het is een eenvoudige tool die 10 nuttige acties toevoegt om Mac OS X-vensters te besturen, meestal statisch en beperkt in maatwerk. Het is veel flexibeler en krachtiger dan Exposé, waardoor je vensters links, rechtsonder, linksonder...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Geweldige manier om Windows te beheren in OS X
  • Schakelt vensters direct
  • Toetsenbord sneltoetsen

TEGEN

  • Geen manier om muisbewegingen in te stellen

Uitmuntend
8

Shift Het is een eenvoudige tool die 10 nuttige acties toevoegt om Mac OS X-vensters te besturen, meestal statisch en beperkt in maatwerk.

Het is veel flexibeler en krachtiger dan Exposé, waardoor je vensters links, rechtsonder, linksonder, rechtsonder, linksonder, rechtsonder, boven, onder, gefocust of gemaximaliseerd kunt plaatsen. Het is niet nodig om zelfs maar de muis aan te raken, Shift It schakelt al deze functies in met sneltoetsen.

Als u de muis wilt gebruiken, is Shift It toegankelijk via de menubalk. U kunt ook controleren op updates en toegang krijgen tot een beperkt aantal voorkeuren via de menubalk. Het is jammer dat je geen muisacties kunt toewijzen om het te verschuiven zoals in Exposé, maar het is een klein nadeel van een over het algemeen erg handig hulpmiddel.

Shift Het is een krachtige Windows-manager die het beheren van uw Windows-vensters veel eenvoudiger maakt.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Shift It

Download

Shift It 1.2

Beoordelingen about Shift It

Promotie×